EXCURSIE • ARRANGEMENT


Een super interessante dag beleef je bij ons op Kaasboerderij De Lange Hoeve. Bekijk en ervaar hoe het allemaal reilt en zeilt bij ons op het bedrijf. Tijdens een excursie kun je het hele proces volgen. Van het melken van de koeien tot en met het kaasmaken toe.


Een excursie kan bestaan uit enkel en alleen een rondleiding, maar het kan natuurlijk ook veel uitgebreider. Bijvoorbeeld met koffie en iets lekkers bij binnenkomst. Of aanvullend met koude en warme hapjes, een heerlijke lunch. Maar je kunt ook kiezen uit een van onze lekkere winterse buffetten met o.a. een smeuïge boerenstamppot of een stevige erwtensoep.

THEMADAGEN
Je kunt de dag compleet maken wanneer je kiest voor een bepaalde themadag. Zo hebben we een Stoere Boeren Woensdag, Dappere Doeners Donderdag, Verrassende Vergader Vrijdag en een Super (ont)Spannende Zaterdag. De themadag bevat een compleet arrangement en is op elke woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag te boeken.

Excursies en arrangementen zijn mogelijk van woensdag t/m zaterdag. Graag minimaal 5 dagen van te voren reserveren om teleurstellingen te voor-komen. Annuleren kan tot 2 dagen van te voren.

Wil je meer weten, bel/mail of kom langs voor de juiste invulling en de prijs van de excursie of het arrangement.Bel 0416-352751 of stuur een e-mail naar info@boerenzolder.nl

 

dbz_spel_hoepel dbz_rondleiding_88A8895 dbz_spel_kaas