DE LANGE HOEVE

logo_dlh_png

Onze boerderij De Lange Hoeve staat in een rivierengebied: het land van Heusden en Altena. Het Land van Heusden en Altena wordt begrensd door de Merwede in het noorden, de Afgedamde Maas en het Heusdensch Kanaal in het oosten, de Biesbosch in het westen en de Bergsche Maas in het zuiden.

Al die invloeden zorgen voor een bijzondere samenstelling van de kleigrond waar onze koeien op grazen. Het verse gras dat op die grond groeit, is heel belangrijk voor onze boerenkaas. Het zorgt namelijk voor die lekkere zachte en smeuïge smaak.

De winkel biedt u een groot assortiment aan natuurzuivere zuivel- en aanverwante producten. Boerenkaas is ons absolute hoofdproduct. Al het andere food en non-food staat eveneens uitnodigend opgesteld in wandrekken. Op de toonbank bevindt zich een proefplateau van nieuwe producten. U vindt bij ons, naast Jong tot en met Oud, kruidenkazen waaronder Bieslook, Brandnetel, Komijn, Mosterd Knoflook en Piri Piri. Onze specialiteiten zijn boerenkazen met Genderense Mix, Weide kaas, Notenkaas, Mosterd- en Bierkaas, maar ook andere zuivelproducten zoals melk en boerenyoghurt.

Openingstijden van de winkel:
Woensdag: 9.00-12.00 en van 13.00-17.00 uur.
Donderdag: 9.00-12.00 en van 13.00-17.00 uur.
Vrijdag: 9.00-17.00 uur.
Zaterdag: 9.00-15.00 uur.

Voor informatie kijk op www.delangehoeve.nl
of bel 0416-352751 of stuur een e-mail naar:
info@delangehoeve.nl

boerderij_voorzijde_dlh
dbz_winkel_kaas dbz_winkel_schap dbz_winkel_boerenmeisjes
dbz_winkel_worst